De leraren vd Ramtha School


Dr. Miceal Ledwith

Dr. Miceal Ledwith was, gedurende meer dan 25 jaar, professor theologie en hoofd van de Ierse universiteit. Hij heeft extensief lezingen gegeven in Europa, Zuid-Afrika, Japan, Australie, Mexico en in Noord en Zuid-Amerika.
Zijn interesse en onderzoekingswerk gingen altijd uit naar de fundamentele gebieden van religieus geloof, zoekend naar de antwoorden op de `4 Grote Vragen` zoals hij ze graag noemt: `Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat zou ik moeten doen? en Waar ga ik heen?`
Bezoek de website van Miceal Ledwith: www.hamburgeruniverse.com
Het boek van Miceal Ledwith: Het orb project

Debbie Christie

Debbie Christie onderwijst de wetenschap en fysica van muziek. Ze legt ook de culturele en morele invloeden van muziek op de samenleving uit. Debbie Christie behaalde een Bachelor`s diploma in pedagogie en een Master`s in fysiologie aan de universiteit van Arkansas, Fayetteville waar ze ook lid was van de Razorback Band. Ze ging lesgeven aan de Mt.St. Mary Academie, en ze coachte Varsity Basketball. Debbie is een student van RSE sinds 1985. In dit jaar is ze naar Seattle verhuisd na het zien van een les van Ramtha op video. `Meer had ik niet nodig,` zegt ze. Een jaar later verhuisde ze naar Yelm. Debbie gaf het lesgeven op en verkocht een tijd lang pizza`s om haar verhuis te kunnen betalen...
Zij begon te werken op RSE in de zomer van 1988 en is al 22 jaar Meester van Muziek, een uitdagende positie die ze schitterend invult. Haar kennis van muziek, zijn frequenties en kracht, leidt tot de unieke en magische omgeving die ervaren wordt op de School. Haar empatisch vermogen en haar gevoeligheid voor de energieniveaus van de studenten, maken dat ze met deze frequenties de hele groep inspireert door hun bewuste energie te verhogen.
Luister naar archieven van Debby`s lezingen op het internet radioprogramma www.beyondtheordinary.net

Mike Wright

Mike Wright is een student van Ramtha sinds 1989. Voordat hij naar Washington verhuisde, was hij een Air Force vechtpiloot en instructeur. Mike heeft al zijn leven lang interesse in de interrelatie tussen de geest, het lichaam en het universum – psychologie, physiology en fysika. Hij heeft lesgegeven op de lagere school en is adjunct-hoofd geweest op de Pacific Lutheran Univesity en South Puget Sound Community College.
Mike Wright onderwijst de concepten van kwantumfysica en hoe deze kan toegepast worden in een nieuw model voor onze levens. Hij demonstreert ook de kracht van de projectie: dat wat het ook is waar je aan denkt of op focust, dat dat is waar je bent – als de waarnemer – en dat daarmee fotografeerbare veranderingen kunnen waargenomen worden in de omgeving.
Luister naar archieven Mike`s lezingen op het internet radioprogramma www.beyondtheordinary.net

Mitja Kadow

Mitja is al meer dan 10 jaar student aan RSE en werd aangeduid als leraar in 2003. Hij verhuisde van Duitsland naar de VSA, hij liet familie, vrienden en een succesvolle carriere achter om te studeren onder Ramtha de Verlichte en hij paste de lessen en disciplines toe op alle gebieden van zijn leven. Hij is een dynamische en erg inspirerende leraar van alle basislessen en oefeningen van Ramtha`s school. Mitja maakte ook deel uit van een selecte groep studenten die speciaal door Ramtha werden opgeleid.
Ramtha verzocht Mitja om zijn team van aangeduide leraren te vervoegen en zijn lessen naar de wereld te brengen. Hij is actief betrokken in Ramtha`s Wereld-Tournee doorheen Europa, Zuid-Afrika, Australie en Zuid-Amerika. Hij is ook betrokken bij de events doorheen de VSA.

Marc Hazewinkel

Op 28 februari 1991 pakte Marc Hazewinkel een koffer en een sporttas in, stapte op een vliegtuig naar Seattle, USA, om ergens in Washington in een afgelegen gehucht met 1 stoplicht, 1 supermarkt en een honkbalveldje op een omgebouwde paardenmanege op zoek te gaan naar een spirituele droom. Marc was net doorgebroken als acteur met 'Honneponnetje' en 'Jan Rap en z’n maat', acteerde in de Stadsschouwburg met Ramses Shaffy en Carol van Herwijnen, en kreeg vlak voor zijn vertrek in een rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Wat bezielde de acteur om zijn carrière te laten voor wat het was, zijn biezen te pakken en te verhuizen naar Amerika?
Lees hier verder het volledige interview

Er zijn momenteel nog meer leraren aangeduid door Ramtha, zijn zullen weldra aan deze lijst toegevoegd worden.


RAMBENELUX : rambenelux.blogspot.com | website


LABELS

ramtha, ramtha's, ramtha school of enlightenment, ramtha books, jz knight, ramtha school, ramtha belize, what the bleeb do we know, what the do we know, what the bleep do you know, what the bleep do we, what the bleep we know, what the bleep down the rabbit hole, what the bleep do we know, what the bleep, bleep do we know, whatthebleep, ramtha 2012, bleep


Webmaster Jo Linmans | Last updated 15/11/2016


Untitled Document Copyright © Rambenelux 2010. All Rights Reserved. Ramtha®, C&E®, Consciousness & Energy®, Fieldwork® The Tank® Blue Body® Twilight® Torsion Process®, Neighborhood Walk®, The Grid®, Create Your Day®, Become a Remarkable Life®, Mind As MatterSM, Analogical ArcherySM, and GladysSM are trademarks and service marks of JZ Knight and are used with permission.

Ramtha (C) 2010 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken